Sot në 18, në fakt jemi në 19!
Frrok Çupi/ Jo pse sot ngrin koha; nuk është kjo arsyeja. Madje sot,  18 shkurt, do të ishte një ditë si të tjerat, që nuk do të vihej re. Do t...
18 BRYMERI I KËTIJ SHKURTI.
  Frrok Çupi/ Ka një koincidencë thuajse “fatale” mes datës 18 shkurt 2017 dhe 18 Brymerit të Luis- Napoleon Bonapartit- 1851. Fatale sepse...
Vela e Gjushit, dashuria prej betoni
  Ngaa Enkel Demi/ Bashkia e Durrësit dhe qeveria kanë vendosur të shpenzojnë 6 milionë euro për një shesh që ka një emër të çuditshëm ...
Aeroporte dhe nallane nga Turqia…
Nga: Nard Ndoka/ Rama në Stamboll, i kerkon Erdoganit lira turke për ndërtimin e aeroportit! Njësoj si me lyp kos te "magjypi"!" Mbas katër ...
RËNIA NIS NGA AMBASADORËT
Frrok Çupi/ Po të bjerë ambasadori Lu, këtu bie qeveria. Në Maqedoni, ambasadorit amerikan iu kërkua dorëheqja. Në vendet e Ballkanit Perëndimor- v...
VRASJA E MINISTRIT.
  Frrok Çupi/ Ky ishte dëmi më i vogël që ndodhi sot. Në historinë tonë të re kombëtare janë shënuar disa si kjo, kjo është vrasja e kat...
SHTETI ‘MADONNA’.
  Frrok Çupi/ Shteti shqiptar kishte kohë që po sillej si Madonna ndaj Shteteve të Bashkuara dhe presidentit të saj. Më në fund u “idhnu” d...
Sot vjen Donald Trump; sot ndahemi nga “dje”.
  Frrok Çupi/ Kanë mbetur edhe dy orë deri në ora 6.00, (12.00 në Amerikë)  kur Donald Trump do të betohet si President i 45 i Shteteve...
KUSH E NDAL TRENIN?!
Frrok Çupi// Do ta ndalin trenin që u nis nga Beogradi? Kush do ta ndalë? Tani po afrohet ora që mund të mbërrijë në Mitrovicë; po afrohet ora 9 e ...
Atdheut t’i hiqet një stinë!
  Frrok Çupi/ Kësaj here doli e tepërt një stinë e atdheut: Dimri. Ky prishi shumë punë dhe shumë vizatime të shtetit mbi “lumturinë” e sht...
Faqja 13 prej 15« E para...1112131415