Vettingu dhe Përralla
  Frrok Çupi/ Dje, presidenti i zgjedhur Donald Trump kërkoi kthimin në shtëpi e të gjithë ambasadorëve. Me rënien e ambasadorëve të Shtete...
Vit i ri apo epokë e re?!
Frrok Çupi/ Në rrjetin botëror të informacionit ka shpërthyer një ironi famoze, si lajm, mbi vitin 2017. Lajmi thotë se “viti 2017 do të shë...
Drogë Shukriu, drogë Elvisi… Ku është problemi?! Eëë!
Nga Laert Skiro/ Me drogë u kap Shukriu, me drogë u kap edhe Elvisi; madje me të njëjtën lloj droge. Po ku është problemi, ëëë?! Duket sikur...
U.N., të jetë a të mos jetë!?
Frrok Çupi/ Përplasja me të drejtën e Izraelit i vuri Kombet e Bashkuara para pyetjes ekzistencialiste: “Të jenë apo  të mos jenë?... Po të jenë, a...
Në Rumani po profilizohet një krizë politike: Presidenti vë veton kundër zgjedhjes së kryeministrit.
  (FOTO: Sevil Shhaideh, e propozuar dhe e kundërshtuar si kryeministre në Rumani)/   Sevil Shhaideh kandidatja pĕr kryeministr...
Humbën shpresat!
  Frrok Çupi/ Më i humburi nga këta që humbën shpresat dje në mbrëmje, akoma pa hyrë data 20 dhjetor, ishte Andrew Mark Cuomo. Cuomo është ...
Dikush na rri mbi kokë, pa lejen tonë!
  Frrok Çupi/ Më mbeti në mendje kronika e një “krimi heroik”; më duket mbrëmë ishte. Një mesoburrë, i afërm i “kriminelit”, iu drejtua kam...
Komplot ambasadorësh!…
Frrok Çupi/ Prej ditësh mbi qiellin e politikës parlamentare po vërtitet një “komplot” diplomatik. Komploti doli hapur aq sa  nuk mundi të kontroll...
Si nata e Timishoarës
  Frrok Çupi/ Jashtë është natë, me një grusht drita në qendër të Tiranës. Pjesë të tjera të qytetit mbeten pa drita gjysmë ore, pastaj vij...
Efekti Trump në Tiranë
  Frrok Çupi/ Mbase nuk është e lehtë të shënjohet, por efekti “Donald Trump” ushtrohet fuqishëm në Tiranë. Akti më i fundit: Dje kur kryem...
Faqja 16 prej 17« E para...10...1314151617