Videot si Interneti arabik; po rrëzojnë kryeministrat e Ballkanit.
Ajo që ndodhi në Maqedoni, duket se po kthehet në një trend për rrëzimin e qeverive të inkriminuara në Ballkan. Zoran Zaev, shefi i opozitës maqedonase për një vit rresht publikoi në një televizion sh...
Aleksandër Frangaj, metamorfoza e njeriut që u pasurua nga politika
Emri i Aleksandër Frangajt është më i përfoluri këto ditë. Vërtet për shkak të “Lagunës blu”, por duhet thënë se dhe më gjerë, ai është një histori më vete me të cilën identifikohet i gjithë tranzicio...
Ballkani po shkon drejt kaosit
Prestigjozja gjermane “Die Welt“, në një artikull të gjatë për tensionin e kohëve të fundit në Ballkan shkruan se, ky rajon pa u vënë re po shkon drejt kaosit. Sipas artikullit të “Die Welt”, përme...
Ka pyetje cruciale
Çfarë do të ndodhë me ne? Kjo është pyetje që bëhet nga njeriu i thjeshtë, por i shkon edhe njeriut akademik. Në momente shumë të vështira si këto që po kalojmë, pyetja për jetën bëhet e thjesht...
Marrëzia e kontrollit mbi internetin…
Regjimi i “Oligarkisë, banditizmit e krimit”, i konceptuar e përgatitur që në 2000 në krye të Bashkisë së Tiranës, filluar të realizohet që nga viti 2...
Portali qeveritar, si pikë grumbullimi kooperative
Këtë mesjavë ndodhi “diçka e vogël”, por nga ato gjëra të vogla që flasin shumë më shumë se të ashtuquajturat gjëra të mëdha. Për mua personalisht, kjo ngjarje është një nga më të rëndat, që nxjerr në...
Faqja 153 prej 153« E para...102030...149150151152153