Në media online po qarkullojnë fotot ku tregohet një baba që kap nga këmbët fëmijën e  tij të vogël, dhe që nga çatia e shtëpisë së tij e hedh poshtë. Për fat të mirë, policët që kishin rrethuar shtëpinë, e kanë pritur fëmijën të pa dëmtuar.

Fotot janë sa të frikshme edhe treguese të një momenti kur shpëtohet një jetë e pafajshme.

Policia kishte rrethuar shtëpinë e babait të fëmijës dhe kërkonte atë për të dhënë shpjegime rreth ndonjë ngjarjeje ku ishte përfshirë.

Veritas.com.al/

femija1

femija3