(Foto: Arkiv)

Kryetari i PD, Lulzim Basha dhe dy drejtuesit e tjerë, Arben Ristani dhe Ilir Dervishi, nuk janë paraqitur në Prokurorinë e Tiranës sipas kërkesës së saj që i shpall ’të pandehur për larje parash dhe falsifikim vulash’.

Grupi i të pandehurve i PD-së e kanë konsideruar në shkelje të ligjit thirrjen e tyre në prokurori sot në orën 9.30. Në një letër drejtuar prokurorisë së Tiranës, Kryetari i PD shpreh gatishmërinë për t’u paraqitur për t’u paraqitur në prokurori, sapo ajo të zbatojë me përpikëri ligjin.

Veritas.com.al/