Ja si Edi Rama blen kohë për ushtarin e tij ndërkohë që shkatërrojnë provat e krimit, shkruan Basha, në të njëjtin stil me ‘qytetarin digjital’ të Sali Berishës:

“Zoti Basha prej 3 netësh ne darke te shpia e Tahirit jane mbledh shume njerëz qe kane hyre e kane dale. Shume prej tyre tipa te forte e te vesh ne te zeza! Shpia po pastrohet e po krefet me thase! Ernest Dimashi, Drejtori i IT po pastron laptopin dhe celularet e Sajmirit”.