Sipas: CNN/

Uragani Michael ka rënë nga fuqia drejt një stuhie tropikale por po vazhdon të përplaset në Georgia me shira të fuqishëm dhe me erëra të rrezikshme.

Që nga momenti kur uragani i kategorisë 4, Michael të Mërkurën goditi Floria, ka lënë disa familje pa energji, ka shkaktuar rrëmujë dhe ka rrënuar banesa, si dhe ka lënë dy të vdekur.

Veritas.com.al/