Media sociale e Facebook dhe Instagram, gjithashtu edhe shërbimi i mesazheve të WhatsApp, ranë ditën e diele; kanë thënë  përdoruresit e këture siteve dhe të apps.

Websiti ‘Down Detector’ ka raportuar se mijëra njerës në glob janë ankuar rreth të tre shërbimeve të varura nga FAcebook i cili ra rreth orës 11.30 GMT.

Përdoruesit e Facebook app e kanë prezantuar këtë duke dërguar një mesazh: “Diçka po ndodh”.

Siti tha se ‘po punonte për ta zgjidhur problemin sa më shpejt të jetë e mundur”.

Ai shtoi: “Ne jemi të ndërgjegjshëm se shumë njerëz aktualisht janë të shqetësuar mbi aksesin mbi familjen apps të  Facebook”.

Veritas.com.al/