Moment i sikletit të rrallë në Kështjellën Windsor:Del ne skene  dasma mbreterore e rradhes, ajo e Princeshës Eugenia, por ajo qe i vjedh skenën është bukuroshja “dado” e George dhe Charlotte, bijtë e Princit William dhe Dukeshës Kate.

Dadoja e re shoqëronte fëmijët mbi shkallet, por era, shumë e fortë, ka krijuar më shumë se një problem. Dhe kur vajza duhej të përkulej për të ndihmuar të ngrejë fëmijët, një fryrje e erës që ngriti fustanin e saj blu, duke treguar ne transmetim direkt kombëtar mbathjet e fshehura nën fustan. Shumë pak mbretërore.

Veritas.com.al/