David dhe Victoria Beckham po dhurojnë veshjen  që përdorën në dasmën mbretërore me qëllim që të rrisin buxhetin për familjet e viktimave nga bombat në Manchester.

Njëzetedy persona vdiqën vitin e kaluar nga sulmi me bombë në Manchester.

Duka dhe Dukesha e Sussex e ftuan çiftin e famshëm, përfshirë edhe George Clooney, Oprah Ëinfrey dhe kastin e Veshjeve në ceremoninë e dasmës në kishën e Shën Gjergjit në kështjellën Ëindsor muajin e kaluar.
Dhuratat nga fansat do të shkojnë për fondin e emergjencës We Love Manchester’’.

Veritas.com.al/