Ditën e mërkurë, në programin “Today”në televzionin  NBC, aktori Robert De Niro tha se do të donte që këshilltari special Robert Mueller të vazhdojë rolin e tij në SNL për të realizuar skemën e tij që ta dërgojë presidentin Trump në burg.

De Niro tha: “Unë shpresoj se është një çift që do ta merrja në pyetje, do të arrestoja atë dhe do ta dërgoja në burg”.

Kur u pyet pse është kaq aktiv në politikë, De Niro tha, “Unë kurrë nuk kam qenë kaq aktiv. Por kur shikoj çfarë po ndodh me këtë djalë, atëherë nuk ke zgjedhje por vetëm për t’u bërë aktiv. Ka kaluar ajo kohë kur mund të ishim pasiv. Njerëzit duhet të flasin hapur. Ata duhet të flasin, të flasin e të flasin përsëri. Ky djalë dhe administrate e tij ndodhen përtej të besueshmes. Kjo duhet ndalur”.

Veritas.com.al/