Sipas Breitbart News/

Një nga kritikat më të forta ndaj presidentit Trump është se ai paska shkelur të ashtuquajturën ‘norma demokratike’. Think- tanket që drejtojnë Demokratët, si edhe dhe kolumnistët e gazetave, në mënyrë të vazhdueshme kanë shtrënguar duart mbi atë se ajo çfarë shkruhet në twitter nga Trump legjitimon kritikat e medias tradicionale (mainstream), deri edhe në kërcënimin e institucioneve qeveritare Amerikane.

“Trump i ka mbytur traditat dhe institucionet thelbësore”, pohon një grup i organizuar i krahut të majtë në një raport të shpërndarë këtë vit.

Akoma këto grupe ndodhen në një qetësi konspirative mbi zhurmat e mëdha të Demokratëve dhe përpjekjet e pafalshme për të shkatërruar institucionet themelore në Shtetet e Bashkuara në epshin e tyre për pushtet, që ata nuk mund ta arrijnë nëpërmjet kornizës ekzistuese qeveritare.

Javët e fundit, Demokratët kanë bërë thirrje për shfuqizimin e sistemit të votimit në vend, duke lejuar fëmijët që të votojnë dhe duke mbyllur Gjykatën Supreme.

Bernie Marcus, i cili e ka analizuar hollësisht taktikën e Demokratëve për të fituar me marifete, sepse me idetë e tyre nuk fitojnë dot kundër Trump, është bashkë- themelues i ‘’The Home Depot’ dhe bashkëthemelues i ‘’Job Creators Network’

Veritas.com.al/