Dimri ka zgjedhur të hyjë për te ne përmes Dardhës së Korçës. Bora ka nisur para dy orësh dhe po vazhdon të bjerë. Dardha tani ka marrë  tani ‘petkun’ turistik të stinës së dimrit. Këto janë reshjet e para të dëborës në vendin tonë.

Veritas.com.al/