( FOTO: Presidenti Donald Trump përqafon një djalë të ri ndërsa shpërndan ushqime të paketuara në Tempullin e Kishës Baptiste në një zonë të ndikuar nga Uragani Florence, e mërkurë, 19 shtator 2018, në New Bern, N.C.AP Photo / Evan Vucci)

Presidenti Donald Trump udhëtoi të mërkurën në New Bern, Karolina e Veriut, duke parë dëmin e shkaktuar nga Uragani Florence.

Trump gjithashtu vizitoi Tempullin e Kishës Baptiste dhe u bashkua me vullnetarët që ju shpërndanin ushqime të paketuara viktimave të stuhisë.

Ndërsa shperndante furnizimet, një djalë me një kapelë iu afrua presidentit.

“A mund t’u përqafoj?” Pyeti ai.

“Po!”, tha Trump me entuziazëm, duke e përqafuar djalin nën kënaqësinë e turmës.

Veritas.com.al/