Është dita e votimit të fshehtë në Parlamentin Europian mbi Ursula von der Leyen, e treguar si presidente e Komisionit Evropian për mbas Juncker.

“Evropa duhet të forcohet – ka deklaruar ministrja gjermane e Mbrojtjes përpara Eurodhomës, e bashkuar në seancë plenare në Strasburg – Do të jem armikja e atyre që duan ta dobësojnë atë”.

Për menaxhimin e emigrantëve ajo paralajmëron: “Në det ekziston detyrimi për të shpëtuar jetë”. Votimi pritet në mbrëmje dhe po-ja nuk është e qartë.

VERITAS.COM.AL/