Autorja më e shitur e New York Times dhe kolumnistja konservatore populiste Ann Coulter thotë se ajo vetëm dëshiron që Presidenti Trump të “shkatërrojë mediat” – edhe nëse asgjë tjetër nuk arrihet nga administrata e tij.

Në një intervistë ekskluzive në SiriusXM Patriot’s Breitbart News Sunday, Coulter i tha zëvendës redaktores politike të Breitbart News, Amanda House, se ajo dëshiron që Trump të vazhdojë të “shkatërrojë” mediat establishment, duke shpjeguar ne veçanti disgustimin e saj qe presidenti  ka tweet-uar rreth vrasjes së fermerëve të bardhë ndodhur në Afriken e Jugut.

Coulter tha:
Sa më shumë i shoh disa nga gjërat që Trump po bën, ok, ndoshta ai kurrë nuk do të veprojë si president … Por unë dua vetëm atë atje që shkatërrojë gjërat. Dua që ai ta shkatërrojë moçalin. Unë dua që ai të shkatërrojë mediat. Dhe unë … dëshiroj që ai të ekspozojë atë se ku Partia Demokratike po shkon me [gjëra si] kënga e tyre “Jo kufij, jo mur, jo SHBA aspak” [me] Guvernatorin Cuomo qe thotë se Amerika nuk ishte kurrë e madhe, [me] New York Times  qe punëson Sarah Jeong e cila vetëm tweet-on urrejtje dhe helm ndaj njerëzve të bardhë.

Dhe tani me tweetimet Afrikanojugore, media është e zemëruar sepse ata duan që genocidi i fermerëve të bardhë të vazhdoje. Është mahnitëse se si Trump me të vërtetë sjell më të mirën e tyre. Dhe ky ekspozim i vazhdueshëm, ky kundërshtim i vazhdueshëm i tyre. Sa shumë dua që dikush të prekë Trump në supe çdo mëngjes dhe t’i kujtoje atij ‘Ju jeni president. Ju nuk jeni i kufizuar në tweetime. Ju keni shumë kompetenca në dispozicionin tuaj. Si thua sikur te bënit disa nga gjërat për te cilat keni kandiduar. ‘

Sa shumë më mërzit se ai nuk duket se e kupton se është president, shkatërrimin që po na shkatërron, ndoshta duhet te shkatërrojmë para se te rindërtojmë [Theksi u shtua]

Javën e kaluar, Trump ka postuar në internet se ai kishte udhëzuar Sekretarin e Shtetit Mike Pompeo për të vëzhguar situatën në Afrikën e Jugut ku qeveria po propozon një politikë të re të reformës së tokës për “shpronësim pa kompensim” dhe vrasjet e fermave qe thuhet se ndodhin në një shkallë disproporcionale.

Në një deklaratë pas tweetimit të Trump, politikani radikal i Afrikës së Jugut Julius Malema tha se vendi po kërkon të marrë tokë nga fermerët e bardhë, raportoi Breitbart News.

Coulter ka thënë më parë se nëse Trump nuk ndërton një mur përgjatë kufirit U.S.A-Meksikë dhe ndalon përkohësisht emigracionin në vend – ku më shumë se 1.5 milion shtetas të huaj pranohen çdo vit – SHBA do të bëhet Afrika e Jugut “në një gjeneratë”.

“Kjo është. Kjo është. Në një gjeneratë ky vend do të jetë Afrika e Jugut, “tha Coulter. “E kemi pasur këtë mundësi për ta shpëtuar dhe jemi tradhtuar.”

Libri më i fundit i Coulter-it, Rezistenca është e kotë! Si e majta Trump-urrejtese humbi mendjen e saj kolektive, tani në Amazon, zhytet në problemet me mediat e establishmentit dhe gënjeshtrat e te majtës politike që në mënyrë të përsëritur thotë për Shtëpinë e Bardhë  të Trump.

Veritas.com.al/