Këndi i njohur i Lojërave për fëmijë në Rrugën e  Elbasanit, Tiranë, është rrethuar nga ndërtuesit. Deri tani kishte dyshime se në atë vend të njohur për fëmijët ‘do të ndërtohet o pallat, o parkim i nëndheshëm’

Po më në fund shfaqet projekti i bashkisë së Tiranës, ku dëshmohet se këtu do të ngrihet përsëri një kënd lojërash për fëmijë, por shumë më i madh dhe modern.

Fotot që ka shpërndarë Bashkia e Tiranës japin një ide se si do të jetë këndi ‘7 xhuxhat’ ku nis Rruga e Elbasanit.

Veritas.com.al/

kendi i lojerave

kendi i lojerave 10

kendi i lojerave 8

kendi i lojerave 7

kendi i lojerave 6

kendi i lojerave 5

kendi i lojerave 4

kendi i lojerave 3

kendi i lojerave 2