Pasi, siç thuhet, paska mbaruar analiza e PD në strukturat e saj, sot kryetari i PD, Lulzim Basha, ka thërritur mbledhjen e Kryesisë së PD me synimin që të hapet rrugë për thërritjen e Kuvendit Kombëtar.

Por në mbledhje janë thërritur edhe vetë ‘Armiqtë’ e Bashës, duke filluar që nga Jozefina Topalli, Astrit Patosi, Arben Imami, Sherefedin Shehu, Enno Bozo, Endira Bushati, etj., të cilët që nga zgjedhjet e kaluara janë shprehur kundër politikave të Bashës në PD.

Basha është kritikuar prej tyre publikisht për humbjen e zgjedhjeve, për rrënimin e PD në një shkallë të ulët që kurrë nuk ka qenë, por mospërfillje të statutit dhe rregullave të Partisë, për mos- pranimin e zërit kundër, për bashkëpunim të fshehtë me qeverinë, për manipulimin e zgjedhjeve brenda Partisë, etj.

Nuk oritet që në mbledhje të ketë ndonjë kompromis ose marrëveshje mes palëve.

VERITAS.COM.AL/

d4d01a35-7ffc-424d-a403-0e489bba5d38

72e7a762-5526-4feb-ba6e-4112aaf1dde5

91cd4c14-2f1a-4457-9842-682277f7008a

72b31f88-f1d2-4b98-9dc2-770e34c95af1

df0cc054-aa1f-4fb8-9ac8-ab0dd1f83696

2b104905-28ca-4507-aff9-88880b5ad79d

410eac22-c999-4f73-bf09-798b06b89d91

15b1efa0-0d60-4599-a21a-a3f288ee0997

b79d301c-8c1e-4fdd-b4ca-daa5de6229c7

d8bb2072-d69a-4934-a1e9-320392d99fc3

4a5d6ce1-8c87-4e21-980a-e4c966eccf0d

41cbce75-25e0-4117-b79b-515bc609b101

41e10535-6ab1-43a6-b4e9-379ebb8dbaed

89f1e708-cae5-4824-81c4-c09dfa178b6b

a46d2449-f274-4439-b2b6-4451bdb35a12

aff573fc-3ac8-4cd1-8bc2-9f08bbcd38d8

b30252ea-35d1-4d22-9a7b-e50556db3eae

793c4fc4-6e19-42b3-b978-900d270099cc

Jamarber Malltezi

Enkelejd Alibeaj

26037b41-c265-4d8c-87f3-0ebfec751f34

Kreshnik Çollaku

0bb25c83-3bb4-4880-be02-564d04703f13