Rita Ora, Lady Gaga dhe Miley Cyrus u ngjitën në krye të listës për veshjet më të mira në Grammys të këtij viti.

Yjet e stilimit arritën që të gjithë sytë e të pranishmëve të drejtohen tek ato kur kaluan mbi tapetin e  kuq me modelet e tyre më të zgjedhura.

 Lady Gaga was praised for this stunning Versace outfit

Lady Gaga u vlerësua për veshjen e saj  Versace

 Miley Cyrus looked incredible in a big red gown by Zac Posen

Miley Cyrus duket e pabesueshme me fustanin nga Zac Posen

 Her gown had a long train which fell elegantly behind her

Rita Ora: Fustani i saj i zi le pas një elegancë të pambarim.