Gazetares Wendy Berch, po raportonte për kanalin e saj televiziv KTLA 5, është mbuluar nga të vjellat e njerëzve që po intervistonte.

Berch duhej të raportonte nga gara famëkeqe “Iron Man” në Hermosa Beach, Los Angeles. “Iron Man” është një garë sportive ku përfshihen: Ecje 1 milje nëpër rërë, not 1 milje në det dhe më pas të jepen për të pirë 6 shishe birrë.

Kjo ka bërë që njerëzit, pjesëmarrës në garë të ndihen keq dhe kanë shpërthyer në të vjella ndërkohë që gazetarja po  intervistonte një prej konkurrentëve. Por përsëri ajo nuk është dorëzuar; gazetarja  mundohet të fillojë intervistën normalisht.

Veritas.com.al/