Ish presidenti George W. Bush dhe ish zonja e parë, Laura Bush ditën e premte shpërndanë pica për agjentët e Shërbimit Sekret të shteteve të Bashkuara, duke u bërë si demokratëve edhe Republikanëve që t’i japin fund situatës të mbylljes së qeverisë Amerikane, raporton Breitbart News.

“@LauraWBush dhe unë jemi mirënjohës personelit të Shërbimit Sekret dhe mijëra punonjësve që po punojnë fort për vendin tonë pa marrë pagesat”, shkroi Bush në një postim në Instagram, duke shpërndarë edhe foto nga puna për  shpërndarjen e picave. “Dhe në falënderojmë qytetarët që i mbështesin ata. Është koha që liderët në të dy krahët e politikës, të bëhen bashkë dhe t’i japin fund mbylljes”.

Veritas.com.al/

Image result for George W. Bush Delivers Pizza to Secret Service, Calls for Government to Re-Open

Image result for George W. Bush Delivers Pizza to Secret Service, Calls for Government to Re-Open