Hektor Pustina, fotografi i famshëm shqiptar, gazetar dhe reporter, këto ditë ndodhej në bregdetin e Vlorës,

Ai ka prurë për publikun pamje të mahnitshhme të Bregut gjatë këtyre ditëve të nxehta vere.

Janë një mrekulli: