Hillary Clinton, në një intervistë televizive të martën, hodhi poshtë idenë se demokratët duhet të jenë “civilë” me Republikanët në kohën e Donald Trump, duke përqafuar një qasje më konfrontuese dhe agresive politike …

“Nuk mund të jesh civil me një parti politike që dëshiron të shkatërrojë atë të cilën ju përfaqësoni, atë çfarë ju intereson”, tha Klinton.

Duke folur në ‘CNN Christiane Amanpour’, kandidatja presidenciale demokrate për 2016 tha: “Kjo është arsyeja pse unë besoj, nëse jemi me fat mjaftueshëm që të fitojmë përsëri Dhomën dhe / ose Senatin, atëherë civilizimi mund të fillojë përsëri. Por deri atëherë, e vetmja gjë që republikanët duket se njohin dhe respektojnë është forca.

“Komentet e Klintonit vijnë mes sulmeve pershkallëzuese kundër ligjvënësve Republikanë dhe zyrtarëve të administratës Trump nga aktivistët e krahut të majtë.

Veritas.com.al/