Hillary Clinton ka mohuar në një intervistë të dielën se marredhenia jashtëmartesore e burrit të saj me stazhisten e athershme te Shtëpisë së Bardhë, Monica Lewinsky, ishte një abuzim me pushtetin dhe ka shtuar se ish-presidenti Bill Clinton kishte të drejtë të mos dorëhiqej në mes të një skandali që çoi në fajësinë e tij për dëshmi të rreme dhe akuza për pengim……

“Absolutisht jo,” tha ish zonja e parë gjatë intervistës në “Sunday Morning” të CBS, kur u pyet nëse Bill Clinton duhet të kishte hequr dorë. “Nuk ishte një abuzim i pushtetit?” Pyeti korrespondenti i CBS News Tony Dokoupil.

Klinton u përgjigj: “Jo.Jo “Hillary Clinton, e cila u zgjodh në Senat dhe shërbeu si sekretare e shtetit të Presidentit Obama, tha se marrëdhënia nuk ishte abuzim i pushtetit, sepse Lewinsky” ishte një e rritur. “Në kohën e ngjarjes, Lewinsky ishte 22.

Veritas.com.al/