Ish Drejtor i FBI, James Comey theksoi në një intervistë se ka “luftuar’ gjatë gjithë jetës së tij me “egon” dhe me sensin se unë duhet të jem “i kujdesshëm për të mos rënë në dashuri me pikëpamjen time mbi ngjarjet”.

Comey iu referua tendencave të veta ego- centriste gjatë një interviste ekskluzive me ankormenin e ABC Neës, George Stephanopoulos para se të shpërndante memuaret e tij të Martën

I pyetur rreth këtij trajtimi negative, Comey ka pranuar se ajo për të cilën dënoj veten time është se jam i fokusuar te ego ime. Kjo ka ndodhur që kur kam qenë fëmijë, që atëherë kasha një sens besimi te vetja… Kështu ka ndodhur edhe më ngjarjet më të fundit. Kjo ka rrezik që të më mbulojë krenaria; dhe të mnos jem mendje-hapur para faktit që mund të jem i gabuar dhe njerëz të tjerë të kenë një pikëpamje më të mirë mbi gjërat”.

Gjatë intervistës, Comey më theksoi kurrë nuk ka menduar se mund të shkruajë ndonjëherë libër, sepse duke shkruar kujtim “gjithnjë ndjehem si në ushtrime ogoiste”.

Veritas.com.al/