Jim Carrey lirohet nga akuzat për vdekjen e ish të dashurës së tij  pasi avokatët provuan se ajo ishte përpjekur ta shantazhonte me rezultate false të STD.

(STD ndryshe është Sexually Transmitted Diseases ose ‘Sëmundje Seksualisht të Transmetueshme’)

Jim Carrey është një aktor kanadezo- amerikan, komedia, impresionist, skenarist dhe producent. Ai është i njohur për performancën e tij energjike.

Karriera e tij artistike pësoi ngjitje në vitet 1994, 97. Viti 994 shënoi momentin e ngjitjes. Ai u bë pjesë e kastit në rolin kryesor të filmit Ace Ventura si dhe në filmin ‘The Mask” dhe ‘Dumb and Dumber”. ‘ Dumb and Dumber’ ishte një sukses komercial, ku fitoi rreth 270 milionë dollarë në gjithë botën. Ai mori çmimin ‘Golden Globe” dhe u dominua ‘Best Actor’ për rolin në ‘The Mask’.

Familja e të dashurës së e tij Cathriona White, e lindur në një familje Irlandeze, e akuzoi aktorin, atëherë 56 vjeç, se i kishte injektuar drogë në overdozë, që i shkaktoi vdekjen në vitin 2015 dhe e kishte infektuar me Sëmundje Seksualisht të Transmetueshme ( (STDs).

Por ekipi i avokatëve të fituesit të ‘Golden Globe’ provoi se familja Ëhite i harroi regjistrimet mjekësore ku tregohej se ajo ‘nuk kishte STDs para se të njihte Carrey’.

Një dokument në gjykatë dëshmon se White kishte përdorur rezultatet e analizave të mikeve të saj si Jane Doe, me qëllim që të manipulonte rezultatin.

Padija për vdekjen e Whait, e përpiluar nga burri i larguar i zonjës White, Mark Burton, dhe e ëma Brigid Sweetman, u pushuan në 25 Janar, sipas ‘The Hollywood Reporter’.

Aktori i famshëm i Ace Ventura, Jim Carrey plotësoi një kundërpadi shtatorin kaluar duke thënë se ‘ishte një përpjekje për të shkatërruar aktorin  famshëm’.

Veritas.com.al/

 Jim Carrey has been cleared after a worngful death lawsuit, filed after the suicide of his former lover, was dismissed by a court

 Carrey had an on-off relationship with the Irish make-up artist who had a history of depression

Carrey kishte një raport edhe të mirë edhe të keq me artisten Irlandeze, qe kishte një histori depresioni.

 Carrey pictured at White's funeral in Cappawhite, Ireland in October 2015

Carrey është fotografuar gjatë funeralit të  White në  Cappawhite, Irelandë në tetor 2015.