AFP raporton se një asistente e Shtëpisë së Bardhë tha se opozita në Senat ka thënë se për emërimin e drejtores së CIA nuk ka problem, pasi John McCain, 81 vjeç që po lufton me kancerin në tru, është duke vdekur, sidoqoftë, raporton edhe media amerikane.

CNN dhe mediat e tjera thonë se komunikimi vjen nga asistentja në Shtëpinë e Bardhë, Kelly Sadler.

(Vijon)

Veritas.com.al/