Meghan Markle, ish-aktorja amerikane 38-vjeçare e divorcuar, që do të ketë hipnotizuar Harry-in e gjorë, duke e shkëputur së pari nga kurora angleze dhe më pas nga atdheu në mënyrë që të kënaqet në një jetë prej ylli. Për shumë në bazë të të gjithave, është ajo në thyerjen midis familjes mbretërore Windsor dhe burrit të saj princit të Sussex.

E shkruan Il Giorno të Martën 14 Janar. Gazetari Tom Bradby, shumë afër çiftit, ka treguar se nëse Mbretëresha nuk do të kishte plotësuar kërkesat e dukëve, Markle do të ishte gati të lëshonte një intervistë pa frena.

Daily Telegraph ka ngritur një hipotezë precize: Meghan do të tregonte se ajo ishte shtyrë të linte Familjen Mbretërore për shkak të qëndrimit racist të Elizabetha II dhe jo vetëm. Me pak fjalë, një arratisje e vërtetë nga një Londër raciste drejt një Kanadaje mikpritëse. Në fund të fundit, Meghan është mike e Gayle King, gruaja spirancë e CBS, me të cilën ishte duke planifikuar  një “ekskluzive” me një kompensim prej disa qindra mijë dollarësh.

VERITAS.COM.AL/