Zoti Arben Imami dhe zonja Jozefina Topalli kërkojnë dorëheqjen e zotit Basha nga drejtimi i PD. Deklarata u bë në konferencë për shtyp. Dorëheqja e kryetarit të PD kërkohet me motivin se “me këtë PD të deformuar” nuk mund të arrijhet asnjë aspiratë politike dhe popullore opozitare.

Veritas.com.al