Nga: Dritan Kaba/

Pas Fatos Lulos, KPK (për mua është kthyer në KKK ose Ku Klux Klan) do të shkarkojne edhe prokuroren Nikëhasani.

Per Fatos Lulon kam thene edhe here tjeter, i bente nder ai sistemit te drejtesise dhe jo e kunderta.

Ne te dyja rastet nuk merren parasysh aftësitë profesionale.

Se shpejti do të kemi mjelëse ne drejtesi, si dikur ne udheheqjen e Partise se eterve te te bijve qe jane sot ne pushtet.

Veritas.com.al/