Është mbyllur zyrtarisht procesi i numërimit të votave në qarkun e Kukësit. Partia Demokratike, me kandidatë Isuf Çela dhe Flamur Noka, ka dalë forcë e parë. Qarku i Kukësit i jep Kuvendit 3 deputetë, një nga të cilët e ka marrë Mimi Kodheli e PS.

PD ka marrë 47,2 % të votave, PS ka marrë 43.5% .

Emrat e deputetëve të Kukësit:

Flamur Noka-   PD

Isuf Çela-           PD

Mimi Kodheli- PS