Një aksident i rendë është njoftuar se ka ndodhur pak minuta me pare ne Qafe Thane: Një autobus me nxënës në bord është përmbysur dhe ka rënë pak metra poshtë rrugës automobilistike…

Të dhëna të tjera nuk jepen akoma…

VIJON…