Zjarri që ka rënë sot në kurorën pyjore të fshatit Manati në Lezhë, është bërë më kërcënues në orët e vona.

Tani zjarri po iu afrohet banesave të fshatit që ndodhen më afër pyllit.

Era ka favorizuar përhapjen e flakëve dhe gjatë natës mund të paraqiten rreziqe të mëdha- raporton Tv Klan.

Raportohet se dy makina zjarrfikëse ndodhen në vendngjarje; por njëkohësisht hidhet dyshimi se këto nuk mjaftojnë.

Veritas.com.al/