Në 30 vjet nuk janë burgosur kaq gazetarë sa në vitin 2016
Komiteti Për mbrojtjes e Gazetarëve, me qendër në Bruksel, ka hartuar një raport mbi tragjizmin e jetës së gazetarëve për vitin 2016 dhe të krahas...
Aleppo: Ka shpresa se autokolona me civilë do të mbijetojë dhe do të mbërrijë në zonë të lirë
  (FOTO: Aleppo në ditën më të zezë)/ Autokolona e nisur nga lindja e Aleppos e cila transportonte civilët e kësaj zone të rrethuar nga...
Evakuimet në Aleppo. Frika për atë çka do të ndodhë më pas
 (FOTO: Aleppo sot në evakuim) Rusia është angazhuar në ndërprerjen e luftimeve në province e Idleb-it, drejt së cilës është drejtuar karvani i...
Nuk ka më “ai” dhe “ajo”. Oxford kërkon të përdoret përemri i gjinisë neutrale ‘ze’
  Nuk ka më as “ai”, as “ajo”. Në vend të përemrave “he” dhe “she”- versioni anglisht për “ai” dhe “ajo”, -kërkohet të përdoret  'ze'. Kët...
Pekini shndërron shkëmbinjtë nënujorë në baza ushtarake
Nga: Guerrik Poncet/ Deti i Kinës është fushëbeteja e re e Pekinit, ku po ndërtohen “aeroplanmbajtëse” të vërteta që është e “pamundur për t’u ...
Media: Në vitin 2016 bota humbi personalitete të mëdhenj
(FOTO: Panteoni)/   Deri më sot, kur duhen edhe 15 ditë që të mbyllet viti 2016, bota ka përjetuar humbjen e disa personaliteteve të më...
Seanca e Kuvendit sot filloi me batuta fyese
(FOTO: Salla e Kuvendit)   Natyrisht, çdo fyerje nis nga Rama, kryeministër. Pikën e dobët e ka te opozita që i zë sytë.  Edhe sot në s...
Thatcher shpallet Gruaja më e fuqishme e 70 vjetëve të fundit
(FOTO: Margaret Thatcher) Margaret Thatcher ka kryesuar listën e grave më influencave gjatë 70 vjetëve, në  programit “Ora e Grave në BBC”. Anë...
Elida Tahiri njofton se Kosova u bë me kod telefonik: 383
(FOTO: Elida Tahiri, ministre e Dialogut, Kosovë) Zonja Elida Tahiri, ministre për Dialog në qevrinë e Kosovës njoftoi se sot “shteti i Kosovës...
Një makinë e pa mirëmbajtur merr flakë në autostradë/ VIDEO
Ka ndodhur një fenomen që po na përfshin të gjithëve në psikozën e frikës: Nuk dihet ç’makinë të kalon pranë. Mund të të duket e re, por është e p...
Faqja 614 prej 708« E para...102030...612613614615616...620630640...E fundit »