Kryeministri Kanadian, Justin Trudeau dhe presidenti Francez, Emmanuel Macron njoftuan Donald Trump ditën e Enjte se nuk do të intimidohen në samitin e ardhshëm të G7, ndërsa vazhdon lufta e tregjeve mes Uashingtonit dhe aleatëve të tij.

Në të kaluarën, samitet e Grupit të të Shtatëve- Britani, Kanada, Francë, Gjermani, Itali e Japoni dhe Shtetet e Bashkuara, shpesh janë prishur nga demonstratat e anti- globalistëve në qytetin ku janë vendosur.

( Vijon…)

Veritas.com.al/