Deputetja e Partisë Socialiste, Antoneta Dhima ka gjetur rastin e përkujtimit të dëshmorëve për t’u përulur para kryeministrit komunist, Mehmet Shehu.

Edhe pse ‘krenare’ dhe e përmalluar për kryeministrin e diktaturës, deputetja kur ka shpërndarë fotografitë e evenimentit në rrjetet sociale, është kujdesur që të shmangë imazhin e ish-kryeministrit të diktaturës, Mehmet Shehu, por pamjet e përkuljes së saj janë publikuar nga mediat lokale.

Këta kanë mandatin në Kuvendin ‘demokratik’ dhe shpirtin në diktaturë.

Veritas.com.al/