Mbrëmë, në praninë e mijëra ‘fansave’, në Pllatin e Kongreseve u zhvillua “Miss Universe Albania”, një spektakël tashmë me traditë edhe në vendin tonë. Spektakli u zhvillua nën drejtimin e Revistës “Vip” dhe drejtorit Eduart Deda, si dhe me mbështetjen e shumë bizneseve të njohura artdashës të vendit.

Blerta Leka, 18 vjeç nga Tirana, u zgjodh nga juria si “Mis Universe Albania” që do të përfaqësojë Shqipërinë në “Miss Universe” të Shteteve të Bashkuara.

Ndërsa Joana Grabolli u zgjodh “Miss Universe World 2017”.