Gjykatës dhe politikan, Roy Moore mbajti fjalimin e fitores në sallën e jubilanteve para mbështetësve në Montgomery, Alabama. Ai zëvendëson Jeff Session në postin e senatorit të Alabama.

Ai tha se falënderon veprën e Zotit në fitoren e tij.

Moore ftoi shumë njerëz në skenë për t’i falënderuar për pjesëmarrjen në zgjedhje. Ai gjithashtu falënderoi shumë mbështetës për rolin që luajtën në ndihmën që të arrinte këtë fitore të Martën.

Ai tha se zoti ka bërë për fushatën e tij më shumë se kushdo tjetër.

“Ne jemi në këtë tokë për kohë të shkurtër dhe për kaq sa kohë jemi, detyra jonë është të shërbejmë të plotfuqishmin zot dhe ta pranojmë atë në gjithçka”, tha Moore.

“Ne tanui mund te mbeshtesim Presidentin”, tha Moore

Moore tha se kishte folur me guvernatorin, me kundërshtarin e tij Luther Strange, dhe senatorët Rand Paul (R-KY), Ted Cruz (R-TX), dhe Mike Lee (R-UT).

Veritas.com.al/