( Foto para një ore)/

Protestat kanë nisur, largimi i policisë është anuluar, ndërsa kryeministrja dhe sekretari për Punët e Jashtme shfaqen nervozë të përgatitur për ndonjë incident të mundshëm, ndonjë gafë ose ngacmim. Më në fund presidenti Donald Trump arriti në Mbretërinë e Bashkuar.

Aeroplani i presidentit të Shteteve të Bashkuara ka prekur tokën sot, e enjte, rreth mesditës, për një vizitë katër- ditore të ngjeshur mes samitit të Nato-s dhe udhëtimit të tij për në Helsinki në takimin me Vladimir Putin.

Theresa May po shpreson si në zjarr se mikpritja e saj do ta ruajë besnikërinë ndaj Trump të fokusuar në gjendjen e mëparshme, para krizës politike që po kalon qeveria e saj.

( Vijon….)

Veritas.com.al/