Ish- kryeminsitri Sali Berisha publikoi një mesazh që zbulon se në Sarandë ka shpërthyer një sëmundje paparë. ‘Në Sarandë antraks! Ndërsa qeveria e mban sekret’- shkruan Berisha.

Ky denoncim ka ardhur nga një veteriner në adresën e ish-Kryeministrit.

Sipas denoncimit, është prekur një çoban dhe një mjek veteriner në Sarandë, por ministra e Bujqësisë një gjë të tillë po e mban të fshehtë.

Ja dhe statusi i veterinerit digital: