NEW YORK — Duke folur publikisht për herë të parë në Breitbart News, përmes një interviste ekskluzive në video, një sih reporter i televizionit lokal në Arkansas ngre akuza ndaj Bill Clinton për “ngacmim seksual” në tre raste veç e veç, në vitin 1980.

Leslie Millwee thotë se në dy nga këto raste të supozuara, Clinton e provokoi teksa u fërkua me të dhe derisa arriti orgazëm.

Pas gjithë këtij ngacmimi seksual të pretenduar, Clinton u ngjit në apartamentin e saj dhe trokiti disa herë në derë duke i kërkuar që të bisedonin brenda shtëpisë. Zonja Millwee thotë se Clinton u largua pasi ajo qëllimisht refuzoi tu përgjigjej thirrjeve të tij.

/ Veritas.com.al/