(Melania Geymonat (djathtas) dhe e dashura e saj Chris kishin nevojë për trajtim spitalor)/

Një çift tha se ishin nënshtruar një sulmi homofobik dhe kishin mbetur të mbuluar në gjak pasi refuzuan të putheshin në autobus.

Melania Geymonat, 28 vjeç, tha se sulmi mbi të dhe të dashurën e saj Chris ndodhi në autobotin e natës në Londër kur po udhëtonin për në Camden Town.

Një grup djemsh të rinj nisën t’i bezdisin ato kur zbuluan se të dy femrat ishin çift, duke iu këkruar të putheshin dhe të bënin gjeste seksuale.

Arrestimi i tyre është bërë në lidhje me sulmin, tha Met.

Duke folur rreth sulmit, që ndodhi në orët e para të 30 majit, zonja Geymonat ths për Radio4 BBC se kohët e fundit kishte ‘shumë dhunë verbale’.

Por ajo tha se kurrë më parë nuk është sulmuar fizikisht për shkak të seksualitetit të saj.

Melania Geymonat

Zonja Geymonat tha se nuk ka qenë e aftë të kthehet në punë që nga sulmi.

VERITAS.COM.AL/