Të paktën 130 persona nga shteti i Los Angeles  menjëherë bënë thirrje telefonike në numrin 911 ditën e Premte në mbrëmje , ndërsa thirrje të tjera erdhën në stacionet televizive që nga San Diego.

Një figurë e frikshme peshku është formuar mbrëmë rreth një figure që u shfaq në qiell për pak kohë në qiellin Californian, njofton ‘The Sun”.

Një raportim i ri tha s etë paktën 13 persona, në vetëm një kohë të shkurtër, në shtetin Los Angeles telefonuan numrin 911.

Thirrjet erdhën si në kanalet televizive të LA, ashtu edhe në San Diego.

Makinat ndaluan për një moment në Los Angeles me qëllim që shoferët dhe pasagjerët  të bënin foto dhe video.

Veritas.com.al/

 The UFO seemed to have an eye

UFO duket se ka një sy/