Në udhëtimin e kthimit për në atdhe, nga samiti i G20 në Hamburg, Donald Trump është përballur me një surprizë:

Teksa po ngjitej për në aeroplanin “American Force One”, era e fortë i ka hequr nga koka kapelën ushtarake oficerit të protokollit. Oficeri nuk mund të bënte asnjë lëvizje- sipas rregullores.

Presidenti Trump është ulur dhe ka marrë kapelën e pastaj e ka vënë në kokone oficerit…

Ja shikoni videon: