Lady Gaga niset në rrugët e saj të dhimbshme drejt famës pasi shkëlqeu  në filmin e saj të madh Hollivudian “Një yll ka lindur”, premiera e të cilit u zhvillua ditën e premte në Venecia.

“Shpesh herë në fillim të karrierës sime nuk kam qenë më e bukura grua në sallë- por krijova këngët e mija”, iu tha reporterëve.

Historia e vajzës së ‘shëmtuar’ e cila mendoi se hunda e saj ishte shumë e madhe dhe e fshihte prapa shtresave mizore të ‘makeup’ ka krijuar jehonë të dukshme autobiografike për yllin Amerikan.

Veritas.com.al/