Një nuse, vëllai i të cilës vdiq disa javë para dasmës së saj, e ka bërë vëllëin pjesë të ditës përms një fotoje “mrekullie”.

Vëllai i Catherine Carter, Shaun vdiq në aksident në Maj, por kur ajo lidhi ditën e martesës në Korrik, i kërkoi dizainerit që ta përfshinte të vëllanë në fotografi.

Në Imazh, Catherine mund të shihet duke pozuar në krah të  të nënës dhe njerkut ndërsa një portret i zbehtë i Shaun shihet me dorën në suoet e të motrës.

Ajo tha: “Ta shikosh atë në foto është një mrekulli, nuk i ndala dot lotët”.

Shaun ishte 29 vjeç kur vdiq në një aksident në zonën  nën ndërtim të Cirencester, në Gloucestershire, diku në fund të Majit.

“Vërtet doja ta kisha në foton time” tha Catherine, ecila u martua me John Floëer në kishën e Shën Palit në Chippenham, Korrik 2016.

“Ai do të ishte këtu, dhe duket sikur vërtet është këtu- Unë i dua kaq shumë”

“Do të thotë shumë për mua që të kemë foton e tij  mes nesh. E kam futur në kornizë dhe e kam vendosur në dhomën time”.

 

Catherine Flower and Shaun Carter

Imazhi special ishte krijuar nga Rachel, firma Penguin Graphics në Aberdeen, që e titulloi “Catherine Zemërthyer”.

“Kurrë nuk e kam kuptuar sa shumë do të thotë kjo foto për Catherine”, tha ai.

Qysh se fotoja është postuar në Online, ajo ka tërhequr më shumë se 2000 like dhe qindra komente.