Një tjetër aktore ka vazhduar me kallëzime se producenti Amerikan Harvey Weinstein e ka përdhunuar.

Aktorja e Boardwalk Empire- një dramë amerikane televizive mbi krimin- tha për revistën Vanity Fair se Weinstein e ka përdhunuar dy herë në New York në vitin 2010.

Revista thotë se ngacmimi i supozuar mund të shtojë akuzat e ngritura kundër mandatit të filmit. Ëeinstein ka mohuar akuzat se ka bërë ‘seks jo konsensual”.

De La Huerta, 33 vjeç, është një tjetër më shumë nga disa gra që kanë akuzuar 65 vjeçarin për përdhunim.

Shumë prej tyre e kanë akuzuar si ‘Shekspir në Dashuri” për shkak të ngacmimeve seksuale dhe të prodhimit të incidenteve seksuale.

De La Huerta, e cila ka luajtur ‘Lucy Danziger’ në Boardwalk Empire, pohoi se është përdhunuar nga Weinstein në Nëntor  2010 pasi i ofroi një dhomë për udhëtime.

“Nuk ishte konsensual”- është cituar ajo së ka thënë.

Veritas.com.al/

Harvey Weinstein