Bomba Molotov dhe kriminelë të maskuar i janë sulur selisë së Parlamentit dhe po bëjnë luftë me zjarr e armë.

Pasi u larguan nga Kryeministria, protestuesit iu drejtuan Parlamentit, institucion të cilit i rezervuan të njëjtin trajtim me molotov.

Policia ndërkohë është përgjigjur me gaz lotsjellës.

Veritas.com.al/