Kryeministri Edi Rama ka reaguar pasi protestuesit kanë shkatërruar kërpudhën e vendosur në ambientet e jashtme të kryeministrisë, vepër e piktorit të madh bashkakohës, Carsten Holler.

Përmes një postimi në Tëitter, Rama thotë se kërpudha ishte një vepër e Carsten Holler dhuruar kryeministrisë gjatë vizitës së tij në Tiranë.

Kryeministri i ka kërkuar ndjesë artistit të famshëm dhe thotë se kjo nuk është Shqipëria dhe shqiptarët.

Kryeministri Rama në Twitter:

KEPURDHA – Vepër e Carsten Holler, dhuruar Kryeministrisë pas një vizite të tij në vendin tonë, pas së cilës artisti i famshëm bashkëkohor është kthyer në një ambasador të Shqipërisë e të shqiptarëve! Ndjesë Carsten, kjo nuk është Shqipëria dhe shqiptarët nuk janë këta.

Veritas.com.a/

Image result for carsten holler( Carlsten Holler)