Pasi policia hodhi gaz lotsjellës ndaj tyre këta të fundit nisën të shpërndahen nëpër rrugica lagjesh.

E megjithatë edhe policia ka vazhduar t’i ndjekë pas.

Protestuesit kanë hedhur kapsolla dhe kanë shkatërruar tabela dhe kosha gjatë marshimit të tyre që nisi nga kryeministria.